Toužíte po úpravách svého vozu? Vizualizace vám ukáže výsledek

Máte svůj sen. Chcete, aby váš automobil vypadal… přesně takhle. Jenže co když budou vytoužené změny vypadat v reálu jinak, nebo snad vašemu vozu ani nepadnou? V době počítačové naštěstí není problém podívat se „do budoucnosti“ a moci své plány případně poupravit.

Toužíte po úpravách svého vozu? Vizualizace vám ukáže výsledek

Snít je krásné, zvlášť když jsme odhodlaní své vize zhmotňovat. Součástí životního stylu mnohých z nás je i auto – tak proč nemít takové, na které se stačí podívat a srdce poskočí radostí? Jasně, už teď vás hřeje, že vám doma parkuje model, po jakém jste toužili. Ale upřímně, chtělo by to doladit pár detailů. Říká se přece, že právě detaily vytvářejí krásu celku… A co udělat na autě rovnou nějakou větší změnu?

Přemýšlíte, jak by asi vypadalo, kdyby okna byla tmavší, brzdy nalakované a disky změnily barvu. Jenže takové úpravy něco stojí a co když to ve výsledku nebude ono? Váháte, protože úplně nedůvěřujete své představivosti. Kdo by chtěl jen tak zbůhdarma vyhodit peníze?

Využijte šance doladit představy

Když jste si nechávali doma předělávat kuchyň, studio vám nabídlo počítačový 3D návrh kuchyňské linky. Hned jste na vlastní oči viděli, že vybrat červená dvířka by byla hloupost. Víte, že stejnou možnost máte i v případě proměny auta?

V AS Performance jsme na úpravy machři, ale neděláme je bezhlavě. Chcete-li, rádi s vámi vaše přání dopředu zkonzultujeme. A k tomu vám díky šikovnému počítačovému programu (používáme 3D Changer PRO3) ve 3D ukážeme, jak bude váš vůz vypadat po realizaci úprav. Ať už si vyberete z nabídky cokoliv:

Toužíte po úpravách svého vozu? Vizualizace vám ukáže výsledek

● změna barvy vozu
Používáme barevné wrapy renomovaných značek PWF, Oracal, Appa, 3M, KLT, které lze použít na celou karoserii, nebo jen na její části. Polepy jsou natolik pružné a přizpůsobivé, že není problém aplikovat je na členité části typu nárazníku nebo zrcátka. Mimochodem, tyhle fólie nejen zdobí, ale také chrání lak před možným poškozením.

● dechromace
Veškeré chromové prvky na voze zahalíme do černé (případně i jiné) barvy, což dodá autu sportovnější a elegantnější vzhled. Vybíráte mezi matnou a lesklou fólií. Která se vám zamlouvá víc?

● tónování skel
Zatmavená okna dodají autu na luxusním vzezření a také dopřávají cestujícím větší soukromí. Hlavně ale brání průniku škodlivého UV záření a nepříjemnému přehřívání interiéru. Vizualizace vám ukáže, jestli jste skutečně zvolili míru tónování, jaká vám vyhovuje.

● lakování brzd
Vyberete si barvu, která bude ladit s odstínem karoserie. A nejde jen o pěkný vzhled, lak zároveň prodlužuje životnost materiálu.

● lakování kol
Provokativní brčálově zelená, decentní stříbrná, nebo hravá červená, tady je to o osobním vkusu a o tom, jaký dojem by váš vůz měl vyvolávat.

● změna disků
Můžete si nechat vyměnit i samotné disky, vybrat si velikost i styl, jaký se vám líbí.

Přijďte k nám do AS Performance, rádi vám v počítači ukážeme budoucí vzhled vašeho auta. Získáte možnost včas doladit své představy. Anebo se při pohledu na monitor tím víc začnete těšit na reálný výsledek proměny!

Toužíte po úpravách svého vozu? Vizualizace vám ukáže výsledek

Přejít zpět