Proměníme vaše auto v originál

Automobil bude váš nejen podle dokladů. Stačí, když nám ho svěříte do parády. Sladíme ho s vaší osobností, s individuálními představami a sny. Nikdo jiný nebude mít takový vůz, to si pište!

Proměníme vaše auto v originál

Model auta je… prostě model. Líbí se vám, taky jak by ne, když jste si ho sami vybrali. Ale cosi mu chybí. Víte co? Punc jedinečnosti, který by hlásal do světa, že tohle auto je jediné na světě a je jen a jen vaše. A takový „otisk nezaměnitelnosti“ mu v AS Performance umíme dodat.

Máte chuť to vyzkoušet? Stačí popojet v novém voze pár metrů, a jste u nás – ze showroomu Auta Super je to k nám co by kamenem dohodil.

Proměníme vaše auto v originál

Mějte odvahu snít

Naše kreativita a technické možnosti jsou takřka nekonečné. Troufáme si říct, že určitě větší, než si umíte představit. Dokážeme si vzít do parády každičký centimetr vozu a upravit ho k obrazu jeho majitele.

Řekněte si, co chcete na svém novém autě změnit, a my to zařídíme. Až se zas uvidíte, budete mít pocit, že se znáte odjakživa!

Proměníme vaše auto v originál

Nechte si nalepit fólii

Máme polyuretanové fólie (v lesklém i matovém provedení), které ochrání lak karoserie před odlétávajícími kamínky, slunečními paprsky, vodou a prachem. A menší škrábance dokážou dokonce samy zacelit!

Pokud máte v úmyslu dělat parádu, doporučíme vám barevnou, nebo rovnou designovou fólii, a vaše auto bude k nepoznání. Případně zařídíme reklamní polep.

Proměníme vaše auto v originál

Objednejte si zatmavení skel

Tónování skel není jen o elegantnějším vzhledu, ale má i praktický dopad. Jednak se zatmavená skla postarají o vaše soukromí, jednak jsou zárukou větší bezpečnosti, protože brání v nahlížení dovnitř zvědavcům a zlodějům.

Proměníme vaše auto v originál

Zánovní proměňte v nové

Dokážeme dát exteriér i interiér auta do takového stavu, že ani nepoznáte, že už vůz někdo používal. Uvnitř dokonale uklidíme, oživíme všechny materiály a nablýskáme každičký detail. Samozřejmě nevynecháme ani dezinfekci.

Zvenčí na autě zapracujeme tak, aby vypadalo, že právě sjelo z výrobní linky. Srovnáme sebemenší prohlubně v laku, perfektně ho zrenovujeme a dodáme mu keramickou ochranu.

Proměníme vaše auto v originál

Vylepšete zabezpečení vozu

Je libo přenosný, nebo napevno zabudovaný antiradar? Žádný problém, rádi namontujeme. Nebojte se, je to zcela legální. A dokážeme nabídnout též vhodné zabezpečení proti krádeži auta, výstražný systém a kameru, kdy záznam poslouží v případě nehody jako pádný důkaz.

Proměníme vaše auto v originál

Nechte si upravit motor

Už to nebude jako dřív. Motor bude jinak „zpívat“, nejspíš bude rovnou řvát. Také zařídíme, že bude mít nižší spotřebu, zato vyšší výkon. A co víc, když se vám inovace přestane líbit, vše lze kdykoliv vrátit do původního stavu.

S ohledem na zlepšení jízdních vlastností a větší výkon vám namontujeme ten nejvhodnější výfukový systém. Stačí si vybrat.

Proměníme vaše auto v originál

Svěřte nám úpravy exteriéru a interiéru

Máme pro vás přichystané skvělé body kity a performance díly, které dodají autu na jedinečnosti. Co se týče interiéru, můžeme se domluvit na renovaci volantu či použitých materiálů. A vůbec na vylepšeních všeho druhu, včetně zabudování multimediálních či audio systémů.

 

Přejete si něco jiného? Stačí říct, postaráme se o to!

Proměníme vaše auto v originál

Přejít zpět