Přejete si to auto zabalit?

Když prší, oblečete si pláštěnku. Do sněhu si obujete teplé boty. A když praží slunko? Bez čepice nedáte ani ránu. Auto je sice stroj, ale drahý, tím spíš i ono potřebuje ochranu. PPF polep je neviditelný, zato velmi účinný „kabátek“. Investice, která se fakt vyplatí

Přejete si to auto zabalit?

Představte si, že byste vyrazili ven jen v prádle. Byla by vám zima, za nejbližším rohem byste se nejspíš poškrábali o větev, chodidla byste měli otlačená a lýtka a kolena odřená a otlučená. Večer byste se vraceli domů jako z válečného tažení. Je na tom snad vaše auto líp? Není.

Lak sice karoserii zčásti chrání, ale sami víte, že stačí drobná kolize s odlétávajícím štěrkem, dveřmi vedle parkujícího vozu nebo mincí škodolibého vandala, a je po parádě. V laku zůstanou oděrky jako jizvy na kůži. A vlastně ani nemusí dojít ke srážce. Stopy v laku zanechávají i hmyz či sluneční záření. Lidská kůže na slunci hnědne, lak naopak bledne.

Přejete si to auto zabalit?

Čeká vás bezstarostná desetiletka

Podtrženo a sečteno: Ať už jste za svoje auto zaplatili jakékoliv peníze, PPF polep (Paint Protection Film) sice znamená další investici, zato velmi výhodnou. Chcete přece, aby váš vůz vypadal co nejdéle jako nový? Pokud se rozhodnete ho jednou prodat, můžete za něj žádat podstatně vyšší cenu, protože lak bude neponičený.

Mimochodem, výrobce zaručuje trvanlivost fólie po dobu 10 let, a to už samo o sobě vypovídá o její kvalitě a schopnostech. Nehledě na to, že polep lze kdykoliv sundat, aniž by to jakkoliv poznamenalo lak.

Jste rozhodnuti do toho jít? Pak máte na výběr:

● typ PPF fólie
Bude to ta průhledná, nebo matná? Jestli se vám váš vůz líbí takový, jaký je, zvolte první variantu. Dokonale průhlednou, pro lidské oko neviditelnou fólii. Matná fólie vaše auto ozvláštní. Chrání samozřejmě obě dvě, nanesené v tenké vrstvě, podobně jako samotný lak.

● místo, kam ji necháte nalepit
Umístíme ji, kam si budete přát. Ideální je polep celé karoserie, ale můžete vybrat jen ty nejzranitelnější části. Přední část automobilu, nárazník, kapotu, dveře, blatníky, světla a sloupky. A ačkoliv uvnitř v autě nepoletuje přímo štěrk, i tady fólie chrání před poškrábáním – lesklé plasty, hliník, displeje.

Přejete si to auto zabalit?

Co jsme nalepili, o to se taky postaráme

PPF fólie nechrání jen auto, ona chrání před poničením i sama sebe. Je to rozená léčitelka, která si umí vykurýrovat případné oděrky. Říká se tomu self-healing efekt. A jak byste se o ni měli na oplátku starat vy, aby vydržela dlouho a ještě déle?

Určitě se vyhněte kartáčovému mytí. Ani tlaková myčka není zrovna značka ideál a proud vody by určitě neměl auto sprchovat z kratší vzdálenosti nežli 30 centimetrů. PPF polep má nejraději ruční mytí. A víte co? Obraťte se s údržbou na nás. Když jsme vám fólie nalepili, rádi se o ně i postaráme.

Přejete si to auto zabalit?

Přejít zpět