Nablýskané auto? To je naše parketa

Čím menší prostor, tím hůř se v něm udržuje pořádek – a tím hůř se v něm pak cítíte. Garsonka, nebo auto, v tomto ohledu to vyjde nastejno, zvlášť když v daném prostoru trávíte dlouhé hodiny. Ale stačí říct, a uklidíme vám váš vůz tak, že ho sotva poznáte.

Nablýskané auto? To je naše parketa

Moc nechybělo, a šli jste na jednání se skvrnou od kečupu na kalhotách. Klidně to mohla být hořčice, vaše dítě miluje párek v rohlíku s obojím, stejně jako miluje sedět za volantem a dělat „tú tú“ jako táta. Ještěže aspoň v tom kelímku od limonády už žádná limonáda nebyla. Další flek na vašem značkovém obleku by už nejspíš ohrozil podpis kontraktu vašich snů.

 

Automobil má mnoho funkcí, ale jako odpadkový koš by sloužit neměl. Víme, je to těžké. Zvlášť když v něm trávíte tolik času. Plastové obaly z fastfoodu se hromadí, hned v závěsu za nimi se houfují drobky. Z chlupů z vašeho psa by se už dal pomalu poslepovat další domácí mazlíček a zanesené bláto by stačilo na stavbu menšího hliněného domku. A aby toho nebylo málo, šéf vám předevčírem řekl, abyste klienta vzali po uzavření smlouvy na večeři.

Snad abyste ho raději svezli v popelářském voze… Ne, to nebude nutné, zachráníme vás!

Nablýskané auto? To je naše parketa

Potrpíme si na pořádek

Na vaše auto se vrhneme jak špačci na třešně. Odpadky poletí do popelnice, vymeteme všechno smetí, pořádně uklidíme, vytřeme, vyluxujeme. Armáda speciálních přípravků je nachystaná zasáhnout. Ale když už jste svůj vůz přivezli, navrhujeme nezůstat u obyčejného smejčení a udělat rovnou předvánoční úklid. To znamená vycídit i místa, kam se normálně nekoukáte. Anebo koukáte, ale možná nevíte, jak byste je vyčistili.

Tak třeba kůže. K prémiovým autům patří, protože je příjemná na dotyk. Ale jako každý přírodní materiál potřebuje pravidelné ošetření. Vyčistit a namazat, aby nepraskala, nebledla, ale zůstala pružná a neztrácela původní barvu. Nezoufejte, umíme vyřešit i ošoupaný či oloupaný povrch, dokonce i „vrásky“. Jak říkáme, kosmetické prostředky na to máme a spoustu zkušeností též.

Krom kůže je v interiéru použitý tvrdý materiál – a i ten si zaslouží pozornost a péči. Lesklé povrchy, karbon, hliník, ale taky monitory a obrazovky. Budete-li chtít, můžeme je dát do pucu a pro příště ochránit polepem neviditelné PPF fólie.

Nablýskané auto? To je naše parketa

Detailing? Čistí do detailů

A nabízíme i ten nejvyšší level údržby auta. Má-li reprezentovat při výjimečných příležitostech (svatba, zásadní byznysová událost apod.), vyplatí se investovat do detailingu.

Toto hloubkové čištění se nepoužívá jen při údržbě exteriéru, ale týká se i vnitřku auta. Nenecháme při něm kámen na kameni. Ke slovu přijdou opět ty nejúčinnější přípravky, potom pára, která svým tlakem čistí, dezinfikuje a oživuje i ta nejskrytější místa. Bakterie a jim podobní spolucestující na dlouho zmizí z vašeho vozu. A vy krásně stihnete večeři s váženým klientem. Nebo svatbu.

Přejít zpět