Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Pořád je to Porsche… jen je elegantnější, výkonnější, hlavně ale unikátní. Jediné na světě, protože přesně podle vašich představ. Techart, výrobce prémiových doplňků pro tuhle značku, vylepší váš vůz, aniž by mu sebral esenci proslulého vraníka v erbu.

Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Techart se stará o prémiovou individualizaci vozů Porsche od roku 1987. „Umí“ kompletní modelovou řadu Porsche, takže je schopen vyhovět majiteli JAKÉHOKOLIV vozu této značky.

Stejně jako klienti vyznává tato německá značka na prvním místě svobodu. Proto považuje za svůj cíl zvýraznit na voze zákazníka přesně ty rysy, které pro něho znamenají individualitu a jedinečnost. Možností nabízí spoustu, skoro nekonečně mnoho! Co přesně umí? Všechno, dá se říct.

Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Technika a umění v jednom

Techart spojuje techniku a umění nejen ve svém názvu. Můžete si objednat jen zdůraznění detailu, ale taky komplet úpravy na míru. Menší designové změny vně i uvnitř, ale rovněž změny, které zlepší jízdní vlastnosti i bezpečnost vašeho klenotu. Firma dodá vše, co je zapotřebí. Vyrábí vše od karbonových dílů, přes hliníková kola až po výfukové systémy.

Změní vaše Porsche doslova od hlavy k patě. Zapracuje na vylepšení aerodynamiky, dodá stylová kola z lehké slitiny, výfukové systémy, které nepřeslechnete, „cool“ karbonové díly a lišty, upraví podvozek, nabídne karosářskou sadu podle vašeho vkusu, ozdobí vůz volantem, takříkajíc jedinečným designovým kouskem z renomované sedlářské dílny. Jak budete chtít…

Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Německá preciznost v každém ohledu

A vy chtít rozhodně budete, akorát co si vybrat? Oči vám budou přecházet z tolika dílů, materiálů a barev. Budete mít před očima přehlídku mistrovské kvality, precizní, sofistikované práce a dokonalého zpracování.

Techart není žádná garážovka, jak jste jistě pochopili, ale špičková firma, která při vývoji kombinuje tradiční řemeslné postupy (třebas i modelování z hlíny) s digitálními technologiemi, navrhováním ve virtuální realitě a 3D prototypováním.

Používá výhradně ty nejkvalitnější suroviny, přísně sleduje kvalitu a zakládá si na rozsáhlých bezpečnostních testech. Simulace, jízdní zkoušky, testy na závodních okruzích, nárazové zkoušky a testování v aerodynamickém tunelu. Jak už bylo řečeno, nejde jen o půvaby, ale taky o optimální jízdní výkony a maximální bezpečnost. S Techartem může vaše Porsche jedině získat!

Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Jaké Porsche si vysníte, takové vám Techart stvoří

Přejít zpět