Hele, billboard – a jede!

Stejně v něm vyrážíte každý den mezi lidi, tak proč by vaše auto nemohlo krom dopravy fungovat i jako reklamní nosič? V AS Performance vám pomůžeme zabít tyhle dvě mouchy jednou ranou. Budete zákazníkům na očích, aniž byste jim museli lézt do e-mailů a obýváků. 

Hele, billboard – a jede!

Konkurenční boj nikdy nekončí, ať pečete kváskový chleba, stěhujete nábytek nebo opravujete počítače. Volná plocha na firemním autě v tomto směru láká a vábí jak mořská siréna.  A co vy víte, možná zaparkujete před supermarketem, abyste si odběhli pro bagetu, a zrovna si mezitím pár kolemjdoucích „přečte“ vaše auto a zjistí, že zrovna tuhle službu nebo výrobek potřebují! Anebo si jen vtisknou vaši značku do podvědomí a přihlásí se příště.

Souhlasíte, že by to mohlo fungovat? Jenže co když bude polep ošklivý, bude se odlepovat nebo naopak nepůjde sundat… Tyhle obavy jsou mimo mísu, aspoň pokud svoje auto (či auta) svěříte do rukou našich odborníků v AS Performance.

Hele, billboard – a jede!

Design? Záleží na vás

Nevkusné motivy, špatně zvolené barvy (nebo odstíny), nehodící se písmo… To nedopustíme. Můžete si přinést vlastní grafický návrh, který proměníme v realitu. Nebo přijdete s nápadem, jenž dotáhnou do zdárného konce naši šikovní grafici, vybavení estetickým cítěním a zároveň technicky zdatní.

A je tu i třetí varianta. Vše vymyslíme sami – a samozřejmě přitom zohledníme všechny vaše připomínky. Než pak začneme s realizací, výsledek omrknete v 3D vizualizačním programu.

Dáváme záležet, aby byl výsledek precizní.

Hele, billboard – a jede!

Bude to držet, uvidíte!

Sami moc dobře víme, že reklamní polepy na autech občas nevypadají zrovna jako finalisté soutěže krásy. Můžou za to levné, nekvalitní fólie, které jsou nehezké a ještě k tomu neposlušné, protože odmítají držet.

Taky proto je nepoužíváme. Vybíráme pro své zákazníky ty nejkvalitnější materiály, jaké jsou k mání. Vyplatí se to, protože máte jistotu, že polep bude dlouho dobře vypadat. A kdybyste ho snad výhledově potřebovali sundat dolů? Ani to není problém, auto bude vypadat jako dřív.

Hele, billboard – a jede!

Bonus navíc ve prospěch laku

Tohle je zásadní argument ve prospěch polepů. Fólie, které používáme, upozorní na vaše podnikání a ještě přitom ochrání lak vašeho vozu před poškozením. Přestanete se bát odlétávajícího štěrku i srážky s dveřmi cizího auta. Lak bude schovaný jako v brnění.

A vlastně je tu na závěr ještě jedno malé plus. Když lidé vidí špatně zaparkované auto, co udělají? Zavolají odtah. Ale když zaregistrují na karoserii telefonní číslo, většina raději zavolá majiteli auta. Takže to budete mít levnější!

Hele, billboard – a jede!

Přejít zpět