Dostaneme se vašemu autu pod kůži

Kůže má důležitou ochrannou funkci, a nezáleží na tom, jestli mluvíme o lidské pokožce, nebo o kůži použité v autě. Vždy vyžaduje starostlivou péči, aby mohla sloužit, jak má. V případě automobilu si v AS Performance vezmeme její potřeby za své.

Dostaneme se vašemu autu pod kůži

Kůže se jako materiál v autě velmi osvědčila, a to nejen v případě sedadel. Kromě toho, že krásně vypadá, příjemně voní a symbolizuje luxus, je také praktická. Nechytají se na ni chlupy domácích mazlíčků a rozlité pití nebo jinou nečistotu prostě jen setřete. Běžná údržba je tedy velmi snadná.

Na druhou stranu, pořád je to jemný materiál, a aby se na něm neprojevovalo stáří a s tím související opotřebení nebo jiné narušení povrchu, potřebuje pravidelnou údržbu v podobě čištění a impregnace.

Dostaneme se vašemu autu pod kůži

Napravíme opotřebení i následky malých nehod

Věřte, že renovace kůže je u osobního automobilu vždy výhodnější než kompletní výměna zničeného materiálu. Zvlášť pokud tuhle starost přenecháte nám. Ušetříme vám čas i peníze a kůži použité ve vašem voze vrátíme původní vzhled, kvalitu i funkčnost. Tahle práce si žádá pečlivost a cit, proto nikdy nepoužíváme stroje a zásadně čistíme a opravujeme ručně – osvědčenými a zároveň moderním postupy.

Poradíme si se všemi běžnými druhy poškození, ať už je způsobil čas nebo něčí neopatrnost:

● vyblednutí kůže,
● skvrny,
● roztržení nebo rozříznutí,
● popraskání,
● odření a prošoupání,
● propálení cigaretou atd.

Po renovaci a vyčištění kůži naimpregnujeme vhodným přípravkem, který odpuzuje nečistoty a neutralizuje UV záření. A až si vyzvednete svoje auto zpět, nenajdete po původním porušení povrchu či zašpinění jedinou stopu. Zato ucítíte známou vůni, vůni znovuzrozené kůže.

Dostaneme se vašemu autu pod kůži

Přejít zpět