Dejte svůj kabriolet do pucu, zaslouží si to

Jistě jste ho během letošního léta stihli pořádně prohnat, vždyť počasí bylo na výlety v kabrioletu jako stvořené. Teď si tedy váš fešák zaslouží dát po dlouhé „pracovní době“ do pořádku. Postaráme se, aby byl zvenčí i zevnitř zas jako nový.

Dejte svůj kabriolet do pucu, zaslouží si to

Věci jsou od toho, aby se používaly, a pro kabriolet to platí zvlášť. Jakmile na něj na jaře dopadnou první sluneční paprsky, netrpělivě „hrabe kopyty“, kdy už ho konečně pořádně vyvenčíte. Není divu, že je teď po sezóně unavený (i když příjemně) a potřebuje zas dostat do formy. Vždyť čas letí, a sotva otočíte párkrát klíčkem v zapalování, už zavolá nová sezóna.

V AS Performance jsme připraveni poskytnout vašemu dobrodruhovi veškerou myslitelnou péči. Až s ním skončíme, bude jako nový. Vezmeme to od podlahy (nebo jak si budete přát).

Dejte svůj kabriolet do pucu, zaslouží si to

Lak bude zas bez poskvrnky

V hlavní roli bude jistě oprava laku. Drobné šrámy, důlky, promáčkliny jsou jako nechtěné suvenýry z dlouhých cest. Obešli byste se bez nich, ale k cestování prostě patří. Naštěstí odstranit podobná poškození nebývá až takový problém. Tedy renovace laku není sranda, ale my se jí zabýváme už dlouho, takže víme jak na to. Máme svoje postupy i nástroje. „Pihy na kráse“ karoserie tedy odstraníme, aniž bychom poškodili původní lak. Uvidíte, že ani neuvidíte, na kterých místech jsme zapracovali.

Po opakovaném leštění lak znovu nabyde původní lesk a barevnou intenzitu. Nakonec naneseme keramickou ochranu, která funguje jako skvělá obrana proti dalšímu mechanickému poškození. Taky odpuzuje vodu, nečistoty a spreje, které tak rádi používají vandalové. A konečně, máte-li na kabrioletu polep, i ten si zaslouží kontrolu, ať už je barevný, nebo pouze ochranný.

Dejte svůj kabriolet do pucu, zaslouží si to

Čisto jako doma v obýváku

Od obalů od hamburgerů až po odstranění mikroskopických smítek prachu. Všechno smetí bude pryč. Uklidíme i vydezinfikujeme. Bude-li váš kabriolet potřebovat opravdu důkladný úklid, doporučíme vám detailing. To pak vyčistíme i místa, kam možná ani lidské oko nedohlédne. Jenže nečistoty si poletují, kde chtějí, tedy po celém autě. A v detailingu jde nejen o krásu, ale také o vaše zdraví a ochranu před viry, bakteriemi.

Také zapracujeme na a oživení materiálů v interiéru. Hlavně kůže je krásný a ušlechtilý materiál, který potřebuje odpovídající péči, aby takový zůstal. Odřeniny, oloupaná místa a místa, kde je kůže zvrásněná, je třeba ošetřit. A lesklé části? Ty patřičně vyleštíme.

Dejte svůj kabriolet do pucu, zaslouží si to

Opravíme taky střechu

Stahovací střecha je hlavní benefit kabrioletu, ale také jeho nejslabší místo. Tedy když se o ni nepostaráte. Ostatně máte-li pevnou skládací střechu, můžete kabriolet venčit i v zimě. Sice je těžší (ta střecha) a zabere víc místa, ale je taky odolnější.

S plátěnou to v chladném období nepůjde, tam musíte počkat na jaro. Jakkoliv je manipulace s ní snazší, plátno je náchylnější na poškození. Samozřejmě zkontrolujeme a zacelíme všechny případné díry, propálená či rozřezaná místa. Váš kabriolet může v garáži spokojeně odpočívat, dokud se stromy zas nezazelenají.

Přejít zpět